Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Facebook: Od danas samo Timeline (VIDEO)

Redizajn Facebooka jednima se sviđa, drugima ne, a neki će zbog toga čak i ugasiti profile, ali bez obzira na to Timeline je od danas jedina opcija za korisnike najpopularnije društvene mreže.

Ozbiljan i sveobuhvatan redizajn Facebook profila premijerno je predstavljen 15. decembra. U isto vreme počelo je i polemisanje na temu da li je ta novina pozitivna ili ne.

Učesnici prve MONDO ankete koja se ticala redizajna Facebooka, većinom su glasali protiv: više od 2.500 njih kliknulo je na "vratite nam stari dizajn profila", dok je za ostale ponuđene odgovore - "super je" i "nije loše", glasalo 693, odnosno 705 osoba.Nakon nešto više od mesece dana, opet smo pitali da li vam se dopada Timeline. Dakle, sačekali smo da istražite šte je u redizajnu dobro i loše, i evo kakve smo odgovore tada dobili:
1.409 učesnika ankete je "reklo" da će ugasiti svoje Facebook profile zbog toga što im Timeline ne odgovara, a nešto više od 2.400 njih ostaje verno najpopularnijoj društvenoj mreži.

Bez obzira na vaše odgovore, i naa to da li vam je Timeline super ili ne, od danas je novi dizajn neminovnost za sve koji koriste Facebook.
(Mondo)

1 komentara:

Анониман,  недеља, 01. април 2012. 12:49:00 CEST  

Nije neminovnost postoji timelineremove i fb ostaje isti!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP