Survivor: Gole grudi balkanske

TV rijaliti u kojem se učesnici bore za goli opstanak, pojedini su ovo goli bukvalno shvatili. Uglavnom su to pripadnice nežnijeg pola koje bez imalo stida, pred kamerama, skidaju sve sa sebe.



Sozonu tolesa i golih guza otvorila je fitnes instruktorka Ana Mitrić u prvoj sezoni, a onda su njenim stopama krenule Katarina Vučetić, Biljana Cincarević... ali ih je sve nadmašila Stanija koja je čak i na YouTube portalu otvorila kanal na kojem promoviše svoje atribute...

Katarina Vučetić i nije imala nameru da se skine, ali sve se desilo slučajno tokom jedne od borbi. Atraktivnoj Kaći je, dok je istrčavala iz vode, skoro pa posve spao kupaći, ali ona nije obraćala pažnju na to već je "gologruda" jurišala ka pobedi za svoje pleme.

Slikarka Biljana Cincarević se ipak skinula sa nemerom - skorz i dozvolila talasima da se razbiju o njeno golo telo. Posle se u plićaku malo istezala i pozirala kamerama... To joj ipak nije bilo dovoljno za pobedu, ali je zato bila na svim naslovnim stranama - gola!

Ipak najveća senzacija je ovogodišnja učesnica Stanija koja ne samo što je bez dlake na jeziku već voli i da je bez odeće. Karijeru "starlete" započela je slikanjima za popularne magazine za muškarce kao što su "Maxim", "Playboy"... a zašto je krasila naslovnice pokazala je u Survivoru.
(Mondo)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP