PinView: Facebook aplikacija koja potpuno transformiše Timeline

Da li ste želeli da promenite izgled svog Fejsbuk Tajmlajna i da ga učinite lakšim za gledanje – tako što će više ličiti na Pinterest?

Najnovija Fejsbuk aplikacija “PinView” vam omogućava da svoj njuzfid, tajmlajn, listu prijatelja i multimedijalne stranice pretvorite u male panele, baš kao što to radi Pinterest – društvena mreža koja vam omogućava da jednostavnim klikom miša “skladištite” fotografije na table koje ste sami izabrali, piše sajt “Mešabl”.

Aplikacija je lansirana sa sloganom “krećite se Fejsbukom kao što se krećete Pinterestom“, i kada je preuzmete “PinView” otvara vaš njuzfid u panelski format. Dugmići koji se nalaze gore desno dozvoljavaju vam da birate da li želite da gledate svoj Tajmlajn, profilne fotografije svojih prijatelja, slike ili video klipove.

Autori su pred sebe postavili ambiciozan cilj u pogledu unapređivanja aplikacije sa novim svojstvima – na primer, da čuvate najomiljenije postove, ili da ih sortirate na osnovu popularnosti i drugih osobina koje nisu u realnom vremenu.

Mnogi sajtovi u prošlosti su koristili panelski format, ali tek je Pinterest uspeo da postigne ogromni uspeh, i trenutno je najbrže rastuća društvena mreža na svetu.

- Popularna je jer vam omogućava da brzo pregledate mnogo fotografija, to je snaga ovog formata – kaže Tomas Petersen, jedan od ljudi koji su razvili ovu aplikaciju.

“Pinview” podseća na “Friendsheet” koji je lansiran u januaru, a na koji je Cukerberg dao svoj lajk prošlog meseca. Da li će zaživeti, pokazaće vreme.
Izvor: Mashable

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP