Survivor: ženski toples fajt!

Kristina i Ava zaratile u vodi - bahato se skidali kupaći kostimi, Boruka izgubila peraja i masku, a Matambo dobio borbu za imunitet i 10 jaja.

Matambo i Boruka borili su se danas svim sredstvima (pogotovo ženski deo ekipe) za imunitet u igri košarka u vodi, a i na Ostravu odbačenih nije manjkalo takmičarskog duha.

"Vodi me sa sobom ako pobediš!", molila je Stanija Žareta pre borbe na Ostrvu odbačenih.

Upravo je Makedonac uspeo da pobedi nju i Radovana u igri sa toboganom i lopticama, gde su najvažniji bili koncentracija I koordinacija. Međutim, iako je pokušala da pre igre odobrovolji Žareta, njihova netrpeljivost još je postala još jača posle njenog poraza.

Stanija je bila vidno tužna jer je izgubila šansu za ulazak u ujedninjeno pleme i ponovo je za svoje poraze okrivila druge.



Istorija se ponavlja, pa kao što je izgubila kompas u Boruki kada je pleme počelo da gubi, tako joj i sad posle druge eliminacije sve još više smeta, pa pravi savez sa Mijom, sa kojom kaže priča o svemu. A najviše o Jeleni i Žaretu koji su postali tim za sebe i koje sad zovu "novi ljubavni par"!

Ali ni Žarko ne ostaje dužan: "Stanija ima jato pantljičara. Ta žena bi pojela i kuvane cipele."

Tako da, mali rat "odbačenih" sada, pred ujedinjenje, je u punom jeku.

Boruka i Matambo dobili su poruke za novu igru, a odluke su na poglavicama - nisu smeli da konsultuju, niti da o poruci govore sa ostalim članovima plemena.

"Ako veruješ u pobedu svog plemena, moraš da prineseš žrtvu", glasila je poruka.

Ava i Sebastian morali su da biraju da li će žrtvovati najvrednije stvari u plemenu u sledećoj borbi. Ako dožive poraz gube masku i peraja, odnosno Koko Šanel, a glavna nagrada je plemenski imunitet.

Ava se dugo femkala i bila veoma nervozna jer konačna odluka bila njena, i na kraju prihvata uslove i rešila da žrtvuje masku i peraja, dok se Sebastian vrlo brzo rešio da žrtvuje koku za 10 jaja.

Nova igra, košarka u vodi, ponovo pobednicima donosi plemenski imunitet, a Andrija je saopštio da će jedna od nagrada za pobednika biti i ono što je drugo pleme žrtvovalo.

"Košarka se igrala do tri dobijena poena, a Sebastian je veoma brzo postigao prvi koš za Matambo.

U drugoj ekipi bili su Ognjen i Kristina protiv Ave i Marka. Žene su od početka vodile pravi rat u vodi! Hrvatica je Novosađansku prvo maltene davila, ali joj je Kristina uzvratila istom merom, na šta je Ava pokušala da joj svuče donji deo kupaćeg.

"Ava, nemoj za vrat da je hvataš!", vikao je Andrija, ali niih dve nisu puštale jedna drugu.
Ava je za kupaći uhvatila i Ognjena, ali on je grubo uzvatio udarcem po površini vode. U međuvremenu je hrvatska starleta ostala bez gornjeg dela kupaćeg koji se pomerio u žaru borbe sa Kristinom i takva je ostala do kraja igre.

Treći, odlučujući, poen za Matambo dao je Nikola, pa su ljubičasti otišli u kamp sa imunitetom - spašeni Plemenskog saveta, a tamo su ih čekali jaja, maska i peraja.

Ava je, po povratku u kamp, bila vidno nezadovoljna ponovnim neuspehom svog plemena.

Po tajni imunitet ovoga puta su odlučili da pošalju Milana, možda će on imati više sreće nego njegovi prethodnici...
(MONDO)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP