Viktorijini andjeli: Nova revija donjeg rublja

„Viktorijina tajna“ odavno nije tajnovita – anđeoski lepe devojke, izazovan veš i malo zvezdane prašine posute od strane mlade pop-dive i, eto, recepta kako napraviti raj na zemlji!


Modni događaj koji s radošću očekuju i lepši, a i jači pol, uspeo je da izazove osmehe zadovoljstva i ove godine, znalačkom kombinacijom lepih žena i zavodljivog rublja modne kuće "Victoria's Secret".

Najveće aplauze na reviji pobrala je novopečena mama Adrijana Lima, koja je samo dva meseca nakon porođaja samouvereno iskoračila na listu sa koleginicama, prikazavši zavidnu liniju.


Dobar deo pažnje na sebe je usmerio još jedan zavodljivi anđeo, Dautzen Krus, koja je savršeno izvajanom pozadinom dočarala imidž devojčice njišući roze pufnicama i obručem.

Grudi Alesandre Ambrozio imale su čast da ponesu najskuplji grudnjak revije, vredan 2,5 miliona dolara, optočen dragim kamenjem vešto organizovanim u cvetnu granu, sličnu onoj koju je lepotica ponela na leđima umesto krila.

Čitava plejada zanosnih devojaka razgalila je njujorško veče svojim znalačkim prikazivanjem omiljenih ženskih komada veša.

Šlag na torti bila je pevačica Rijana, koja se svojim provokativnim nastupom savršeno uklopila u magičnu atmosferu anđela čuvara „Viktorijine tajne".

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP