Najbolje Android aplikacije u 2012.

Google je izabrao najbolje Android aplikacije za smart telefone ili tablet računare u 2012. godini. Većina aplikacija je dostupna u celom svetu i pruža izvanredno iskustvo i na tabletima i smart telefonima.

Zappos je najbolja aplikacija za online kupovinu preko mobilnih uređaja, dok je Evernote najbolji podsetnik i lični planer, prenosi sajt BusinessInsider. com.

Među izabranima su i aplikacija Pinterest, koja se pojavila ove godine i omogućila korisnicima deljenje fotografija, video i drugih sadržaja, kao i interaktivna bajka „Snežana“ braće Grim (Grimm's Snow White), namenjena deci.

Google smatra da je Pocket najbolja aplikacija koja omogućava čitanje zanimljivih tekstova čak i u offline modu, dok je za putnike preporučena Expedia jer pruža najznačajnije informacije o brojnim turističkim destinacijama.

Ukoliko neko želi da istraži svoje porodično stablo tu je Ancestry, za elektronsku kupovinu The Fancy, a za kontrolu ličnih finansija Google preporučuje Mint.

Među najbojlim aplikacijama je i vodič za serije Series Guide Show Manager, Pixlr Express za obradu fotografija i TED, koja korisnicima omogućava druženje sa nekim od najboljih naučnika, biznis gurua ili muzičkih legendi.

Tavares Ford, Googleov menadžer za Play store (online prodavnica aplikacija), kazao je da su neke od aplikacija nastale tokom 2012 godine, dok su druge pretrpele značajna unapređenja koja su obezbedila bolje funkcije.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP