Kako prepoznati da žena glumi orgazam

Nedavno istraživanje seksualnog ponašanja među parovima u Americi dalo je zanimljive rezultate. Čak 85 odsto muškaraca je prilikom ispitivanja reklo da je njihova partnerka doživela orgazam poslednji put kad su vodili ljubav, dok je samo 64 odsto žena potvrdilo da je zaista doživelo vrhunac.

Ženama je mnogo teže da dožive orgazam. Dostizanje vrhunca često može da ometa stres, depresija, anksioznost, neispavanost i nezadovoljstvo sopstvenim izgledom. Zbog toga dame ponekad posežu za glumačkim veštinama.

Najbolji način da saznate da li ona glumi orgazam je da naučite da prepoznate pravi. Znaci uzbuđenja postaju vidljivi tokom seksualnog odnosa, naročito pred sam vrhunac.

O ovim znacima raspravlja se vekovima, a taoistički majstori ženski orgazam opisuju ovako: "Njene ruke su tople i njen stomak je topao, a govor postaje gotovo nerazumljiv. Izraz lica izgleda kao da je začarana, telo je mekano kao žele, a udovi su opušteni"

Ako vam se čini da taoistička mudrost nije baš od pomoći u ovom sluačaju, pogledajte kako znake ženskog orgazma opisuju savremeni stručnjaci:

- Ubrzano disanje.
- Povećanje telesne temperature i pulsa.
- Velika napetost mišića.
- Zatezanje trbušnih i mišića karlice.

- Kako se seksualna tenzija oslobađa kroz orgazam, ona će verovatno imati kontrakcije vagine i materice koje traju nekoliko sekundi. Pratilac kontrakcija genitalija je i grč u mišićima mnogih delova tela uključujući i ruke, noge, vrat i lice. Čak će se i njeni prsti savijati.

Iako mnoge žene mogu verno da odglume većinu karakteistika orgazma, pa čak i grčenje mšiča, neke znakove kao što su kontrakcije materice je nemoguće lažirati. Takođe, muškarci bi trebalo da znaju da puno uzdaha i uzvika ne znači orgazam, i da su baš oni najčešće samo predstava.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP