ASTRO: Horoskopski znak muškarca otkriva kako da ga zavedete!

Foto: patrisuy/FreeDigitalPhotos.net
Sigurno svaka dama ima svoje trikove za zavođenje muškaraca, ali ako ne poznajete dobro muškarca koji vam je zapao za oko, možda vam u tome kako da mu privučite pažnju pomogne ovaj astro-vodič za udvaranje. Saznajte njegov znak i ko zna - možda u ovome i ima istine!

Ovan

Ovan je muškarac koji mora da se oseća posebno i jedino, želi da bude centar sveta svoje partnerke, sadašnje ili potencijalne. Znači, gledaajte ga u oči, nema kuckanja po telefonu i postavljate pametna pitanja.

Bik

Bik je znak vrlo izoštrenih čula, a i ima svoje male tajne - voli žene koje mirišu na vanilu, koje su negovane i imaju lepu kosu. Recept za osvajanje nije prekomplikovan.

Blizanci


Blizanci uvek padaju na žene sa kojima mogu da održe zanimljiv razgovor s britkim opaskama, a voli i kad se njegovi prijatelji dive inteligenciji njegove partnerke.

Rak

Rak je zapravo prilično nežna dušica, upkos tvrdoglavosti, pa se traži ljubazna žena puna ljubavi koja će biti sigurno utočište za njega. Ako ste majčinski tip, pokažite osećanja i vaš je.

Lav

Lav je malo teži slučaj, jer od svog ega ne vidi puno toga oko sebe. Ipak, žene gleda stalno, a oku će mu zapeti inteligentna žena i privlačna istovremeno, koja obavezno mora da ima smisao za humor.

Devica

Devica se ne pali na previše seksi žene, već su mu glavne želje zainteresovanost, motivisanost i smirenost. Ipak, ako je jedno dugme previše otkopčano, to je ono što će privući njegov pogled.

Vaga

Vaga voli žene s jasno izraženim stilom oblačenja i ponašanja, koji ne mora biti dizajnerski ili kao da ste sišli s piste. Glavno mu je da prepozna vašu želju da budete zapaženi.

Škorpija

Škorpija zna da je ljubav magija, ali od svoje partnerke želi da u svakom trenutku pokazuje sve čari ženstvenosti koje ima. Treba ga zavoditi uvek i stalno.

Strelac

Strelac je znak koji voli igru, poteru i hvatanje, pa ako vas je previše lako uhvatiti, on će sigurno brzo odustati i nastaviti svoju potragu za nedostižnim. Ako se ponašate kao da ste jedinstveni i ne delite svoju ljubav tek tako, trčaće za vama.

Jarac

Jarac je tradicionalan muškarac koji traži žene koje će se uklopiti u njegovu sliku sveta, što ukratko znači da traži ženu koja će se sviđati njegovoj mami i prijateljima.

Vodolija

Vodolija je znak kojeg je teško shvatiti jer je njegova granica između ljubavi i prijateljstva jako nejasna, tako da nikad ne znate gde se zapravo nalazite. Najbolje je prvo postati prijatelj s Vodolijom, nakon toga je sve moguće.

Riba

Ribe traže žene koje će se uklopiti u njegov zamršeni dizajn sveta, mešavinu mašte i realnosti koju samo on zna. Dobra sinhronizovanost ga privlači, jedino kad nema izraženih pritisaka za nove korake u vezi.


Izvor: Super žena

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP