Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Afrička šljiva? Ne, hvala, ovo su namirnice za bolju erekciju!

imagerymajestic/freedigitalphotos.net
Muškarci svoju seksualnu komunikaciju doživljavaju preko svoje erekcije, za razliku od žena, koje seksualnu komunikaciju doživljavaju preko orgazma. Muška potencija se često poistovećuje sa erekcijom penisa. Kada muškarac vidi svoj čvrst i dignut penis, on je zadovoljan seksualno i obavlja odnos. Da biste predupredili eventualnu blamažu, jedite sledeće namirnice kako biste ostali "čvrsti" u krevetu.

Kafa

Kofein poboljšava metabolizam, pomaže ubrzanje krvotoka i takođe poboljšava izdržljivost otpuštanjem masnih naslaga, dajući vam potrebnu energiju za noćne, ljubavne akcije.

Ostrige

Ostrige su pune minerala cinka i vitamina B6, koji su od vitalnog značaja za testosteron, pa samim tim i bolju erekciju.

Ljute papričice

Začinite ljubavni život ljutim papričicama. Kada se vaše lice zarumeni nakon konzumiranja karija, to se krvni sudovi šire zahvaljući efektu ljutih papričica. I ne samo da vaši krvni sudovi lica dobijaju podsticaj, već i mali krvni sudovi u vašem penisu.

Banane

Muškarci  sa čvrstom erekcijom imaju zdravo srce, pa stoga jedite banane zbog kalijuma koje sadrže, a koji je dobar za vaše srce i cirkulaciju. Ukoliko ne volite banane, svoju dozu kalijuma pronađite u narandžama ili krompiru sa korom (u kori se nalazi ovaj mineral).

Vino

Vino, pogotovo crveno vino, predstavlja sjajan izvor antioksidanta fitohemikalije resveratrola, koji pomaže otvaranje arterija kroz jačanje produkciju azot oksida. Azot oksid omogućava krvnim sudovima da se prošire, a to je upravo kako vijagra funkcioniše. Ograničite se na jednu ili dve čaše vina, jer previše alkohola može da izazove upravo suprotan efekat.

Luk

Firohemikalija alicin u crnom i belom luku proređuje krv i poboljšava cirkulaciju, pa samim tim i erekciju. Samo izbegavajte neseksi dah luka pepermint bombonama ili žvakanjem peršuna.

Izvor: menshealth.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP