Najbolji najnoviji Andoid telefon jeftiniji od 100 dolara

ZTE je na specijalnom događaju predstavio treći uređaj iz Zmax serije pod imenom Zmax Pro koji će se za početak prodavati na američkom tržištu.

Foto: Promo/GSM Arena

Glavna konkurencija ovom modelu će biti Samsung Galaxy J7 i LG Stylo 2. Zmax Pro je onaj model kojeg treba prestići, kako kompanija navodi, jer je bolji od oba navedena konkurentska modela. Čak mu je i cena mnogo niža.

Telefon ima Full HD ekran dijagonale 6 inča, 13MP kameru sa autofokusom i LED blicem, ali i prenju kameru od 5MP. Tu je i Snapdragon 617 čipset, 2GB RAM i 32GB interne memorije. Telefon ima i USB tip C port, skener otiska prsta, ulaz za slušalice, podršku za 4G mreže i bateriju kapaciteta 3.400 mAh. Android verzija koju koristi je 6.0 Marshmallow.

Prodaja startuje 1. avgusta po ceni od svega 99 dolara, bez ikakvog ugovora. Korisnici koji se već ovih dana budu registrovali mogu dobiti besplatnu kožnu futrolu.

ZTE kompanija je objavila da je Zmax Pro oborio rekord – ovo je najnapredniji Android telefon po ceni nižoj od 100 dolara, piše GSM Arena.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP