Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Ruski besplatni servis za krađu lozinki

U Rusiji pokrenut besplatan servis koji kriminalcima pomaže u postavljanju lažnih stranica i krađi korisničkih imena i lozinki i u više od godinu dana koliko "posluje" 60 hiljada korisnika putem njega dokopalo skoro 700 hiljada lozinki.

geralt / pixabay.com
Besplatan servis namenjen je online kriminalcima koji pokušavaju da dođu do korisničkih imena i lozinki brojnih servisa.

Omiljena meta online kriminalaca su korisnička imena i lozinke brojnih servisa, podaci o bankovnim karticama i slični podaci koje mogu sami da iskoriste ili ih prodaju na crnom tržištu i na njima da zarade dobar novac.

Iz kompanije Fortinet upozoravaju kako je u Rusiji pokrenut besplatan servis koji kriminalcima pomaže u postavljanju lažnih stranica i krađi korisničkih imena i lozinki i da se u više od godinu dana koliko "posluje" 60 hiljada korisnika putem njega dokopalo skoro 700 hiljada lozinki, a s obzirom na ovako veliki interes, kriminalcima je na raspolaganju i korisnička podrška tako da putem chata mogu dobiti odgovor na sva pitanja.

Servis Fake-Game potpuno besplatno pomaže kriminalcima u postavljanju lažnih veb stranica tako da oni samo treba da "nagovore“ korisnike da posete takve lažne stranice i na njima ostave podatke pa će ih servis obavestiti svaki put kada neko ostavi podatke.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP