Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Gost napustio emisiju HRT-a "Nedeljom u dva"

Gost emisije HRT "Nedeljom u dva" poslanik Ivan Pernar napustio je studio nakon 15 minuta uz obrazloženje da mu se ne dopušta da do kraja odgovori na pitanje.
 


Hina navodi da je Pernar trebalo da govori o tome kako priprema saborska izlaganja, o budućim aktivnostima svoje organizacije Živi zid i da se osvrne na aktuelne društvene i političke događaje.

Navodi se da je Pernar, na pitanje o HRT-u, izvređao HRT, a nakon što je voditelj Aleksandar Stanković pokušao da ga s teme "Izrael", na koju je prešao Pernar, "vrati" na temu HRT, poslanik Živog zida se pobunio da mu ne dopuštaju da do kraja odgovori na pitanje i izašao iz studija, prekinuvši emisiju.

Pernar je tokom gostovanja izjavio da je HRT "partijska televizija u službi HDZ-a", kao i da su afere HDZ-a "ignorisane kao da nikada nisu postojale" i da HTV "sistemski prikriva korumpiranost pravosudnih institucija". On je kazao da ima televizor, ali da ne plaća i da nikad neće plaćati pretplatu.

"Nju treba ukinuti, javna televizija nije u službi građana. Informativni program je horor film. HTV-ov Dnevnik je najmanje gledani centralni dnevnik. Sadržaj je negledljiv", rekao je Pernar.

On je naveo da je "zadatak da se građani drže u lažnoj stvarnosti, u iluziji".

"Drži se naša zemlja pod dominacijom Vašingtona i Brisela", rekao je, između ostalog, Pernar, prenosi Hina.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP