Postoji 13 vrsta penisa, koji je njegov / vaš?

Foto: Ambro/freedgitalphotos.net
Valjda dame najbolje znaju kako je svaki penis je drugačiji, ali se sajt Love Panky dao na posao da napravi malu kategorizaciju i izdvoji ovih 13 vrsta.

 Rastući ("grower")

Ovo je verovatno najpoznatiji tip penisa, a za njega je karakteristično to što obično prilično iznenadi svojom veličinom, jer je u spuštenom stanju puno, puno manji. U erekciji najčešće naraste čak dva do tri puta.

Zbunjujuć ("shower")

Kod ovog tipa situacija je suprotna - još u spuštenom stanju deluje da je veliki, često se i ocrtava kroz pantalone, ali kad naraste zapravo bude tek neznatno veći.

Banana

Ime zapravo govori sve – ovaj tip penisa ima oblik banane. Kad je u podignutom stanju, savije se do određene mere, a savršen je za misionarsku pozu jer istovremeno stimuliše i klitoris i G-tačku.

Tor

Ovaj tip penisa nije dobio ime Tor zato što je po snazi i veličini sličan popularnom strip junaku, već zato što ima oblik čekića.

Pečurka

"Pečurka" penis je sličan "čekiću", ali je glava penisa nešto veća i zaobljenija, dok je sam penis nešto manji – i da, u stvari ima oblik pečurke. Savršena poza za ovaj tip penisa je doggy.

C

Najjednostavnije rečeno, ovo je penis koji ima oblik slova C. Prilikom erekcije savija se nadesno, a do te blaže zakrivljenosti dolazi zbog Pejronijeve bolesti (razvoja vlaknastog tkiva unutar penisa). Za muškarce s ovakvim oblikom penisa seks može biti bolan.

S

Ovaj oblik penisa je neobičniji i puno ređi, budući da se izvija u obliku slova S. Međutim, to zapravo i nije tako loše...

Zdepasti

Penis koji je širok i kratak. Ili, kako su to slikovito opisali "Deni Devito među penisima".

Olovka

Ravan i izdužen, baš poput olovke. Glava ovog penisa gotovo je jednake širine kao i ostatak, ali iako se muškarci ovim tipom penisa ponose zbog njegove dužine, seks s njima može biti i bolan.

Ljuti rvač

Ovaj tip penisa ime je dobio zato što su na njemu tokom erekcije vene izuzetno izražene. Ali, seks upravo zbog toga može biti prilično zadovoljavajuć.


Starac

Pa, ovaj tip penisa izgleda...staro. Obično niste sigurne da li je veliki ili mali, da li je u erekciji ili spušten, zato što je ceo prekriven kožom. A muškarcima s ovakvim tipom penisa ponekad je teško da dožive orgazam.

Mamut

Prilično maljav penis. Ženama baš i nije omiljen...

Šargarepa

Na vrhu je tanak, a prema kraju sve širi i ženama zbog toga pruža najviše zadovoljstva.

Autor: 021

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP