Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Balkanski astrolozi i vidovnjaci: Šta nas sve čeka u 2017. godini

Godina poplava, gladi i nemira ali i godina velikih početaka i smirivanja konflikata! Tako su na pitanje magazina "Aura" šta nas očekuje u 2017. godini odgovorili neki od vidovnjaka i astrologa. 

ElisaRiba / Pixabay


Ako je suditi po najavama i vizijama najpoznatijih balkanskih vidovnjaka, astrologa i numerologa, ni naredna godina neće doneti ništa lepog ni dobrog u svetu. Zvezde, karte, brojevi i kugle “kažu” da će biti još više mraka, bede i gladi ali i da je 2017. – prelomna godina nakon koje će nam ipak – svanuti?!

Predstojeću godinu astrolog Edin Kalimero prognozira dobrom za Blizance, Vage, Škorpije, Ribe i Vodolije! Srpski ezoterista Šumadinac kao i prethodne godine, vidi jačanje Rusije te pripajanje Kosova Srbiji. U prošlogodišnjoj prognozi za 2016., Šumadinac je najavio otcjepljenje Velike Britanije iz EU. Ove godine, ovaj pakt, tvrdi Šumadinac, napuštaju još dve zemlje. Vidovita Lea ne vidi ratove, dok Džemila Kulović vidi nemire u celom svetu.

Astrolog Almir Đuhera smatra kako će 2018. obeležiti velika glad, a 2017. sudski procesi.

 


No, da nije sve tako crno, teši nas Kineski horoskop. Kinezi novu godinu čekaju 28. januara 2017. Godina je ovo vatrenog Petla – koji simboliše pravednost, istrajnost, transparentnost i veliku nagradu onima koji budu njegovali ove osobine. Mnogi će s olakšanjem dočekati godinu Petla jer ih je tokom 2016. namučio nestalni Majmun, karakterističan po turbulentim periodima. Srećom, barem po kineskom horoskopu, godinama pred nama simboliše zoru i buđenje.

Kompletne prognoze POGLEDAJTE OVDE!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP