Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

UZMI RAČUN I POBEDI: Spisak dobitnika drugog kola

U drugom izvlačenju nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” izvučen još jedan dobitnik dvosobnog stana u Beogradu, 12 srećnika dobilo ključeve automobila “fijat 500L”, a među vrednim nagradama su i putovanja u Njujork, Pariz i Grčku. Ukupno će biti dodeljeno 178 nagrada, vrednih više od 24, 5 miliona dinara, a kako saznajemo u bazenu je bilo više od 5 miliona koverata.

Printskrin: RTS

U nastavku nagradne igre Ministarstva finansija – “Uzmi račun i pobedi”, u drugom izvlačenju u studiju RTS-a, izvučena je glavna nagrada, dvosoban stan u Beogradu. Vlasnik ove nekretnine od večeras je Spasić Zorica iz Blaca, a najsrećniji koverat izvukla je Nataša Kovačević, predstavnica “ŽŽK Crvena Zvezda”, i to iz prvog puta.

Dvosoban stan u Beogradu dobila je:
Spasić Zorica – Blace

Dobitnici automobila “Fijat 500L” su:
Anka Vukmirović – Kljajićevo
Filipović Sima Filimon – Beograd
Judit Gojko – Kanjiža
Antić Vesna – Vitoševci
Krstić Slađana – Crnoklište
Kaloper Ivan – Kikinda
Milojičić Velimir – Kula
Milijana Peković – Sivac
Mirjana Bukvić – Bačka Palanka
Radonjić Anica – Trstenik
Saša Ilić – Vranje
Miroslav Novčić – Ćuprija

Sportistkinja Andrea Arsović izvukla je dobitnike putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.
Grčka – Raditović Ratko iz Kraljeva i Stojko Milica Aleksandrov
Pariz – Savka Jonev iz Beograda
Njujork – Cicka Katarina iz Kovačice

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i ne budu izvučene, učestvovaće u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 25. i 31. mart.

Građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta, a komisija apeluje na građane da pre slanja koverti provere pravila igre.

U okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" prošle subote je izvučeno prvih 177 nagrada, ukupne vrednosti 24.288.534 dinara.

Ukupno je za učesnike igre obezbeđeno 50 automobila "fijat 500L" u vrednosti od oko 61 miliona dinara, a nagradni fond obuhvata 742 nagrade u vrednosti od preko 135 miliona dinara.

Spisak svih dobitnika biće objavljen na Internet portalu RTS-a, u dnevnom listu Politika, kao i na internet stranici nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu Politika, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja u tom listu.

Vlada Srbije proglasila je 2017. godinom borbe protiv sive ekonomije, a nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" je jedna od 68 podsticajnih mera.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP