Nataša Bekvalac i Severina duet

Nataša Bekvalac snimiće duet sa Severinom Vučković. On su se nedavno srele u Beogradu kako bi precizirale detalje buduće saradnje, koju su inicirali njihovi najbliži saradnici Dragan Brajović Braja, odnosno, Raka Marić, objavio je "Alo!"

- Seve i Nata su pre nekoliko dana zajedno večerale u jednom beogradskom restoranu, a jedna od tema bila je i njihova eventualna saradnja. Ako sve bude po planu, lepe pevačice bi uskoro mogle da snime duetsku pesmu - rekao je izvor "Alo!" koji se zatekao na licu mesta.

I Severinin bliski saradnik Raka Marić potvrdio je za „Alo!“ da je došlo do preliminarnih pregovora o saradnji dve pevačice:
- Severina, Nataša Bekvalac, Dragan Brajović Braja i ja smo bili u restoranu „Šeher“ na ručku, manje-više privatno. Razgovaralo se i o muzici, a da li će to imati za rezultat i duet, ostaje na Braji, ukoliko bude uspeo da nagovori Severinu. Naime, ona nikada u karijeri nije imala duet i nije navikla na takvu vrstu muzičke saradnje. Inače, njih dve su se odranije znale, ali površno, sad su se malo bolje upoznale - rekao je Raka Marić, menadžer i vlasnik producentske kuće MSP, inače organizator Severininog koncerta u „Beogradskoj areni.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP