Seksi Sandra Valterović u Velikom bratu

Stanarka kuce „Velikog brata“ je i Sandra Valterović, koja je nedavno snimila himnu lezbijki. Sandra radi kao pevačica na svim poznatim splavovima i klubovima u gradu. Na zadnjici ima istetoviranu škorpiju



U ovom šou nastupa i intrigantna igračica i pevačica Sexy Sandra, poznata po tome što je snimila lezbo himnu koja se pojavljuje na muzičkim televizijama. U tom video-klipu Sandra razmenjuje nežnosti sa ženom, što je oduševilo lezbo populaciju, objavio je "Kurir".

Inače, Sandra Valterović ima 20 godina, živi i radi u Beogradu, gde je i rođena. Nadimak joj je Sexy Sandra zbog imidža koji forsira. Od svoje 16 godine radi kao igračica po splavovima i u klubovima, a u poslednje vreme bavi se pevanjemi iza sebe ima dva singla. Snimila je spot za pesmu „Dok ponuda važi“, koja je inače posvećena ženskoj gej populaciji i sa kojom je postala omiljena među lezbijkama.
Ugradila je silikone jer, kako kaže, to joj pomaže u karijeri, ali i zato što misli da muškarci vole devojke s većim grudima. Ima tetovažu škorpije na guzi, što dodatno pali muški rod. Za sebe kaže da je bezobrazna, intrigantna i da, gde god se pojavi, privlači pažnju.

Prvo veče su nas poljupcima u krevetu iznenadili frizer Karlo i lepa Makedonka Violeta, trećeg dana poljubili su se Jovana i Nikola, četvrtog dana su se Vladimir, poznatiji kao Arsa, i Danica grlili kada je DJ iz Užica ispričao potresnu priču o svom ocu alkoholičaru, a na kraju petog je došao red i na Seksi Sandru i Manuela.
Iako je od samog početka rijalitija izgledalo kao da će najprovokativnija ukućanka biti plesačica i pevačica Sandra, već u prvim satima boravka „potukla" ju je Violeta (19), poljubivši se sa Karlom (32).
Šanse da „dođe do izražaja" su se smanjivale kada je drugog dečka u kući „pokupila" Jovana, ali nada da će biti fatalna makar jednom muškarcu porasla je onog trenutka kada su je zabolela leđa.
Nakon gledanja nominacija i ubacivanja momaka iz Živinaca u kuću, Sandra je zamolila momka sa kojim već nekoliko dana „razmenjuje poglede" Manuela, da je izmasira. Iz dnevne sobe su se preselili u spavaću, gde je Manuel prvo seo na nju, a onda pokušao da je izmasira.
Masaža je bila prejaka, preslaba, rečju nestručna, ali i prekinuta kada su videli da ih iz kreveta gleda Radiša. Kako se ne bi osećao neprijatno, ili oni sami, prekinuli su masažu, razmenili sa njim nekoliko reči, a onda nastavili sami da pričaju u krevetu i razmenjuju nežnosti.
Kasnije su se „razišli", ali kada je došlo vreme za počinak, Sandra ga je pozvala da se vrati kod nje u krevet i rekla ostalima da ga pušta da leži pored nje samo deset minuta, jer želi da mu „udara čežnju".




4 komentara:

Galockica понедељак, 21. септембар 2009. 23:49:00 CEST  

Bolje da uzme u ruke geografsku kartu i pozabavi se malo glavnim gradovima, i citanku za 1. srednje, mozda nadje odlomak 'Romea i Julije' i sazna ko je napisao...

Анониман,  уторак, 22. септембар 2009. 12:43:00 CEST  

Mislis da to stvarno ne zna ili su to kao neke fore ko zna kakve, ti ocigledno ne kapiras, sta imas ti od toga sto to znas, a da ne znas mozda kada je rodjen Seakspeare bez konsultacija.Pevacica treba da peva a ti naucnik kjigu u sake pa izmisli lek protiv raka.

LEKTOR...,  субота, 3. октобар 2009. 18:01:00 CEST  

Tako je Galockice...slažem se...ali mislim da je Anoniman u pravu...mada Galockica je malo više u pravu...ali se ja ipak više slažem sa Anonimnim...i zameram mu to sto je probao da napiše Šekspir onako kako se stvarno piše a nema blage veze, piše se Shakespeare...i zato bih ipak podržao Galockicu, s tim što su navodnici dva gornja zareza a ne jedan, dakle " a ne '...pa ipak na kraju neka moja podrška ide Anonimnom uz veliku želju da nauči da je 5. padež srpskog jezika (vokativ) od imenice NAUČNIK, NAUČNIČE, a ne NAUČNIK...TAKO DA STE OBOJE BUDACI I NEMATE POJMA O ŽIVOTU...BOLJE JE DA ĆUTITE...DAJEM SVOJU PODRŠKU ISKLJUČIVO OVOM SVOM KOMENTARU...

A što se Sandre Valterović tiče...izgleda super i to joj je najveći kvalitet i mogla bi malo i da se raskomoti u kući da vidimo jos nešto osim njenih lepih butinica, škorpijice i tangica (koje ne skida)...HVALA...PRIJATAN DAN I DO VIĐENJA...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP