Sanja Papić u VIP Velikom Bratu

U trećem serijalu “VIP Veliki Brat” ucesnice će biti misica Sanja Papić i Vesna Zmijanac. Kako su "Novosti" saznale iz izvora bliskih “Emoušnu”, njihovo učešće u ovom popularnom šouu gotovo da je ugovoreno.

Sa imenima VIP ukućana spekuliše se već danima. Na spisku su se našli Suzana Mančić, voditelj Ivan Ivanović, Čeda Čvorak, Ksenija Pajčin, Isidora Bjelica, Ivan Gavrilović, Nenad Okanović, dok će navodno jedan dan u najpopularnijoj kući na Balkanu provesti i Nataša Bekvalac. Ipak, u ovom trenutku izvesno je da će u kuću u Košutnjaku zasigurno ući samo prve dve gore pomenute.

Iako nisu želeli da potvrde ni da demantuju da će ovogodišnja Bigijeva atrakcija biti lepa Nata, to se potpuno nameće kao logično jer je nedavno potpisala ekskluzivni ugovor za produkcijsku kuću “Šoumaster”, muzički ogranak “Emoušna”.
Vodeći se logikom da je u kuću kao iznenađenje ulazila Jelena Karleuša, još jedan ekskluzivac “Šoumastera”, ne treba sumnjati da bi ulaskom supruge Danila Ikodinovića zasigurno podigli gledanost.
Treća sezona “VIP Velikog Brata” startuje 30. januara, trajaće do 28. februara, a učesnici će se boriti za nagradu od 50.000 evra.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP