Saveti za loto sedmicu

Ako verujete statistici, može vam pomoći podatak da je broj 31 najviše puta izvučen u kombinacijama koje su od 2005. bile dobitne za loto milionere. Broj 31 je 13 puta izvučen, dok su po 11 puta izvučeni brojevi 33 i 35.

Loto groznica opet trese Srbiju – „sedmica” nije izvučena od 30. oktobra prošle godine. Srećnik koji sutra na svom listiću bude zaokružio svih sedam brojeva koje bubanj izbaci postaće bogatiji za 3,6 miliona evra, a psiholog Žarko Trebješanin ga savetuje da ne daje otkaz, jer je „danas teško naći drugi posao”, dok mu ekonomista Miroslav Prokopijević poručuje da kupi stan i pokrene sopstveni biznis.

Ako verujete statistici, može vam pomoći podatak da je broj 31 najviše puta izvučen u kombinacijama koje su od 2005. bile dobitne za loto milionere. Broj 31 je 13 puta izvučen, dok su po 11 puta izvučeni brojevi 33 i 35.
- Od početka 2010. prosečno je uplaćeno oko 1,83 miliona kombinacija po kolu - kažu za „24 sata” u Lutriji Srbije.
Od kada je fond za sedmicu veći od milion evra u igru su se uključili i građani koji ne igraju redovno.
- U „običnom” kolu igra do 500.000 igrača, ali kada sedmica dostigne iznos od milion evra, tiket uplati više od milion građana - kažu u Lutriji.
Psiholog Žarko Trebješanin kaže da potencijanog dobitnika čeka veliki stres i da će morati da uloži pojačan napor da se prilagodi novonastaloj situaciji.
- Za nekoga je rešenje da se izvrišti. Može se očekivati i da dobitnik padne u nesvest i zato se preporučuje da brojeve na listiću zaokružujete sedeći. Važno je i da, kada shvatite da ste dobili sedmicu, kraj sebe imate nekoga s kim ćete podeliti radost. Posle može uslediti i strah kako osigurati sopstvenu bezbednost. Budite spremni da će vam se život iz korena promeniti, ne dozvolite da vam novac udari u glavu - kaže on.
Ekonomista Miroslav Prokopijević savetuje budućeg milionera da novac uloži u biznis.
- Treba započeti posao koji u Srbiji može da se isplati, a dobitnik treba da razmisli o tome da kupi garažu, ali i nekoliko stanova, jer njihova cena nikada nije bila jeftinija - smatra Prokopijević.
Imajte na umu da sedmica ne donosi uvek sreću. Brojni loto milioneri širom sveta samo nekoliko meseci posle sudbonosnog izvlačenja loptica ostali su bez dinara, a mnogi su se navukli na drogu i kocku pa im se život pretvorio u pakao.

Isplata po želji
Srećnom dobitniku nagrada može biti isplaćena odmah u celini ili na rate, ako dobitnici to zatraže. Oni mogu doći i s profakturama stanova, lokala i drugih nekretnina i tražiti da im se, umesto na njihov račun, novac uplati tamo gde je kupovina obavljena. Ne treba zaboraviti da se na ovolike dobitke plaća i porez od 20 odsto, što znači da će potencijalni dobitnik sedmice biti bogatiji za 2.880.000 evra.
Izvor: 24 sata



Loto statistika za 2010. godinu

9 komentara:

Анониман,  уторак, 23. фебруар 2010. 22:31:00 CET  

Zasto nisu svi brojevi na spisku (proverite) Hvala.

Info уторак, 23. фебруар 2010. 23:13:00 CET  

Na spisku su samo oni brojevi koji su i izvuceni u 2010. godini i radi se o zvanicnoj statistici Drzavne lutrije Srbije (u ovom slucaju, zakljucno sa 14. kolom u ovoj godini).
Pozdrav!

Анониман,  петак, 26. фебруар 2010. 22:40:00 CET  

Drzavna igra na "srecu" LOTO u Italiji pre par godina je bila namestena...nadam se da se secate...velika afera....Italija je zemlja sa zapada,civilizovana pravna drzava i sta sve vec....a tako nesto se desilo.......Srbija.......pravna zemlja.....LOTO JE REGULARNA POSTENA IGRA NA "SRECU" U SRBIJI:-) i pored svega igram loto,ali ne zbog sedmice...nju nije moguce dobiti.....igram je zbog sestice,mozda poneku i daju....

Анониман,  петак, 26. фебруар 2010. 23:42:00 CET  

Kako se izracunava broj konbinacija ili visina dobitka na 5 pogodjenih brojeva u punom sistemu od 9 brojeva

Анониман,  среда, 10. март 2010. 21:48:00 CET  

Kako neko može da pomisli da je moguća neregularnost u Loto-u? Dokle god je predobri i prepošteni gosp. Škorić, doživotni predsednik lutrijske komisije, na licu mesta da potvrdi da su svih 39 kuglica u bubnju i da igra "može početi", nema razloga za sumnju. Zlobnici tvrde da bi trebalo proveriti koliko je kuglica u bubnju posle izvlačenja. Ja Ne - verujem g. Škoriću,

rozita,  понедељак, 21. јануар 2013. 20:24:00 CET  

Nedostaju brojevi 18 i 31 na statistickoj mapi.
Ja licno sam ubedjena da je loto i ostale igre namestaljke. Neka me neko razuveri.

Анониман,  уторак, 20. август 2013. 23:17:00 CEST  

samo da su neke odredjene kuglice lakse tj .ostale teze po ko kaze daih neprave tako oone lakse lbi izasle dok bi teze po inerciji ili sili gravitacije ostale dole

Анониман,  среда, 11. јун 2014. 11:01:00 CEST  

S obzirom da su sanse za neki od dobitaka sa vise cifara jako male pa i nemoguce onda je sve opravdano . Ali nikad se nezna .

Анониман,  понедељак, 20. новембар 2017. 15:24:00 CET  

Ma Suzana Mančić je zakon poštenog izvlačenja , vratite ručno izvlačenja . Na ovom stupnju razvoja elektronike nije nikakav problem čipovati loptice i namestiti rezultat izvlačenja .

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP