Farma se nastavlja na sudu

Miloš Bojanić najavio je čak tri tužbe, protiv Mace, Firčija i Zorice. Muški farmeri na sudu će se naći zbog uvreda i psovki, a “gospođa Zorica” zbog fizičkog kontakta. Na listi “optuženih” se ne nalazi Đus, koji je, prema Milošu, sa njim imao najviše fizičkog kontakta.

"Firčija i Macu tužiću zbog uvreda, a Zoricu zbog isceniranog pokušaja da me izbaci i pljuvanja", rekao je Bojanić za domaću štampu. Ipak, ukoliko pevačica bude bila tužena zbog pljuvanja, možda će se i Miloš naći na sudu, jer se pljuvao sa Macom tokom famozne svađe u dvorištu.

Brunclikova najavljuje tužbu protiv Bojanića, koji je na Farmi izjavio da je svojevremeno od JUL-a dobila stan u Beogradu. Pobednik druge sezone rijalitija, inače, stoji iza svoje tvrdnje, što je i potvrdio u intervjuima nakon završetka Farme.

"Šuškalo" se i o tužbi Vladimira Stanojevića protiv "Ćeranića", zbog izjave da je homoseksualac, ali pitanje je da li će se odlučiti na taj korak.

Ipak, ako pevačica bude bila tužena zbog pljuvanja, možda će se i Miloš naći na sudu, jer se pljuvao sa Macom tokom svađe u dvorištu. Brunclikova najavljuje tužbu protiv Bojanića, koji je na Farmi izjavio da je svojevremeno od JUL-a dobila stan u Beogradu. (Mondo)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP