Kruševac: Vidovdanski Miting SNS, DSS i NS

U Kruševcu miting koji su pod sloganom "Promene" organizovale opozicione Srpska napredna stranka, Demokratska stranka Srbije i Nova Srbija.

Na kruševačkom trgu Kosovskih junaka okupilo se gotovo 10 hiljada pristalica opozicije koji traže raspisivanje prevremenih parlamentarnih izbora.

Predstavnici opozicije iz Srpske napredne stranke, Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije poručili su u ponedeljak na mitingu u Kruševcu da su Srbiji neophodni vanredni parlamentarni izbori i da je to jedino rešenje za nagomilane probleme u državi.

Pred više hiljada simpatizera na centralnom gradskom trgu, lider naprednjaka Tomislav Nikolić pozvao je građane na vanredne parlamentarne izbore i promenu vlasti, te istakao da ni Evropa, niti Rusija, niti bilo ko drugi ne treba da razmišlja šta će biti posle promene vlasti.

"Ovo je prelomna godina i nikada sa više optimizma i želje nismo ušli u ovu borbu. Počeli smo iz ovog grada, na Vidovdan, i hajde da od sada Kruševac pamtimo kao najveću pobedu i promenu u Srbiji", poručio je lider SNS.

Potpredsednik DS S Miloš Aligrudić rekao je da građani Srbije žele promene i traže nešto što se više ne može ignorisati, ističući da će ta stranka svaki takav zahtev "ne samo podržavati, već i pospešivati".

Lider NS Velimir Ilić je poručio da je aktuelna vlast doprinela velikoj nezaposlenosti, siromaštvu, bedi i da takvom politikom Srbiju udaljava od Evrope svakog dana, te da su rešenja u prevremenim izborima i dolasku na vlast onih koji će stvoriti jaku i uređenu Srbiju, Srbiju koja radi.
(Ilustracija: FoNet)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP