Alo!: Vladimir Stojković i Branka Blek Rouz "u akciji"

Kada je „grobarima“ i srpskoj javnosti Vladimir Stojković poslao sada već čuvenu poruku - „oprostite mi moju ružnu prošlost“, pojedinci su na mnoge načine počeli da tumače o kojim je to gresima reč, ali slike do kojih je „Alo!“ došao govore da je Stojke imao još nekoliko „grehova“!

Naime, golman srpske reprezentacije „na hlađenju“, svojevremeno je u jednom od brojnih noćnih provoda u beogradskom klubu uhvaćen u euforičnom izdanju kako sa sebe ne skida dres, već pantalone i gaće. Ovog puta mu je asistent bila Branka Blek Rouz, kraljica srpskog striptiza. Po Stojketovom izrazu lica može se videti koliko je u tim trenucima uživao, ali ni Branka nije ostala ravnodušna kada je videla guzu, danas „vrednu milione“.
Atmosfera te noći u klubu bila je uzavrela, a našem golmanu očigledno nije smetalo to što je „iza sebe“ imao brojnu publiku koja je sve vreme aplaudirala.

- Sećam se tih fotografija kada mu ja skidam gaćice i smejemo se, to je bilo pre nekoliko godina na splavu „Laguna“. Provodi su bili odlični i on je bio redovan gost, kao i ostali fudbaleri Crvene zvezde. Sećam se da su svake nedelje posle utakmice dolazili na striptiz. Baš sam pre neki dan videla tu sliku u svojoj arhivi i nasmejala se kako bi novinarima bila zanimljiva da je nađu, ali eto, vi ste se setili - rekla je striptizeta Branka Blek Rouz za „Alo!“.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP