Devojke silovale 17 muškaraca!

Tri devojke iz Zimbabvea optužene su za 17 slučajeva silovanja muškaraca.

Celi slučaj se otkrio kada su devojke skrivile saobracajnu nesreću. Policija je tada u vozilu pronašla 33 kondoma sa spermom, a utvrdilo se da su devojke seksualno napadale muškarce poslednje dve godine. Na meti su im bili autostoperi.

Sve tri djevojke su u srednjim 20-ima (dvije od 24 i jedna od 26 godina) i sada se nalaze u pritvoru. 'U stanicu je došlo 17 muškaraca koji su identificirali sve tri žene. Većina njih ispričala je da bi im žene ponudile piće u njihovom automobilu ili bi im zaprijetile pištoljem', rekao je tužitelj Michael Reza, piše CNN. Strahuje se da je broj njihovih žrtava još veći.

Profesor sociologije sa sveučilišta u Zimbabveu objašnjava jednu od mogućnosti ovakvog nasilnog prikupljanja sperme. 'Neki dijelovi ovog društva koriste spremu u svojim ritualima. Oni smatraju da sperma koristi regeneraciji života ili da je izvor života. Neki smatraju da se mogu riješiti loše sreće pomoću sperme. Siguran sam da to objašnjava ove slučajeve silovanja muškaraca', rekao je Watch Ruparanganda.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP