Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Žene ne mogu da čuvaju tajnu duže od 32 minuta!

Ako podelite tajnu s najboljom prijateljicom, devojkom ili ženom, budite sigurni da će vam ona obećati čuvanje i jezik za zubima...

.... čak pola sata. Jedna kozmetička kompanija sprovela je anketu na 3.000 žena. Pokazalo se da 1 od 10 žena priznaje kako nije u mogućnosti čuvati tajnu, bez obzira koliko ona važna i licna bila. Čak 85% sudionica izjavilo je kako 'umiru' od želje čuti tajne i tračeve od drugih.
Više od pola ispitanica potvrdilo je kako imaju potrebe podijeliti svoje tajne s drugima i da se tako osjećaju lakše. Čak 13% ispitanica potvrdilo je da je ponekad namjerno širilo trač.

Glasnogovornik kozmetičke kompanije izjavio je kako ova anketa pokazuje da se žene zbilja muče dok pokušavaju čuvati nečiju tajnu.

Period od pola sata kratko je vrijeme koje žene mogu izdržati da ne prošire tajnu dalje. Društvene mreže i nova tehnologija samo im olakšavaju 'posao'.

Iako nitko ne osporava krivnju za tako kratko čuvanje tajne, ipak postoje razlike ako se radi o najdubljim tajnama ili sočnim malim. Ako žene duboko vjeruju da je važno čuvati neku tajnu, one će to i učiniti, pogotovo ako im je osoba koja im je svoju tajnu povjerila, vrlo važna, naglasila je dr. Christine Bundy sa sveučilišta u Manchesteru.
(Dnevnik.hr)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP