Piranha 3DD: Najvreliji seksi-horor ikada (VIDEO)

Za nekoliko meseci u bioskope stiže film za koji bi se bez preterivanja reći da je jedan od najseksi horora ikad snimljenih.



Iako je svrstan u žanr horora, film 'Piranha 3DD' toliko obiluje scenama super seksi i obdarenih devojaka koje se prešetavaju u bikinijima i u toplesu, da se jako lako može ustvrditi da nam uskoro u kina stiže jedan od najseksi horora ikada.

'Piranha 3DD' nastavak je 'Piranhe 3D' iz 2010, a u filmu glume stars Danielle Panabaker, Matt Bush, David Koechner, Chris Zylka, Katrina Bowden, Gary Busey, Christopher Lloyd, a kao poseban gost se pojavljuje legendarni David Hasselhoff. Film je režirao John Gulager, a američka premijera se očekuje 1. juna ove godine.

Hasselhoff se u filmu našalio na račun svog najpoznatijeg lika u karijeri, spasioca Mitcha iz serije 'Baywatch', zato jer kada užas u vodenom parku počne i mutant pirane počnu jesti posetioce on samo mirno sedi, a na molbe da pomogne mirno odgovara, 'Prvo i prvo, ja nikada nisam stvarno bio spasilac, a kao drugo, ovdje se jednostavno radi o prirodnoj selekciji'.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP