Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Žene nevernije od muškaraca!

Žene su promiskuitetnije nego muškarci po pitanju preljuba, otkrila je britanska studija o prevarama sprovedena na 4000 ljudi.

Pripadnice lepšeg pola u proseku imaju 2,3 ljubavnika, dok muškarci imaju 1,8 ljubavnica, piše Daily Mail. Žene u izvanbračnim vezama traže ljubav, emocionalnu ispunjenost, romantiku i način da podignu svoje samopouzdanje, a muškarci žele seksualno uzbuđenje i izlaz iz monotonog braka, ali da i nahrane ego.

Takođe, one se za razliku od muškaraca češće zaljube u svog ljubavnika i prve se upuštaju u vanbračne veze.

Žene se u preljubu upuštaju pet, a muškarci šest godina nakon sklapanja braka. Osim toga, žene se ranije upuštaju u preljubu, najčešće s 37. godina, a muškarci pet godina kasnije, s 42 godine.

Oba pola slažu se da je monogamija neprirodno stanje, a 76 posto žena i 67 posto muškaraca tvrde da i dalje vole bračnog partnera. Oko 80 posto preljubnika namerava da ostane u braku, ali 40 posto žena i 30 posto muškaraca zatražilo je razvod u slučaju da saznaju da ih partner ili partnerka vara.

“Žene lakše pronalaze ljubavnika i najčešće imaju potpuno kontrolu nad tom vezom. One u svojim vanbračnim izletima traže emocije, a muškarci čist telesni užitak”, istakla je Emili Poup s britanskog portala “Undercover Lovers” na kojem oženjeni ljudi traže vanbračne afere.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP