Ceca ipak izgubila spor protiv Karleuše!

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo presudu kojom se Jeleni Karleuši nalaže da na ime nanošenja nematerijalne štete (čitaj: vređanja) plati Svetlani Ražnatović 200.000 dinara

 Pevačica Jelena Karleuša na društvenim mrežama objavila sliku rešenja kojim se ukida ranija presuda Višeg suda u Beogradu kojom joj je naloženo da Svetlani Ceci Ražnatović isplati 200.000 dinara zbog izrečenih uvreda na račun pevačice i njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

"Ceca od JK neće dobiti ni dinara - ovo je ipak pravna država a ne vlasništvo kriminalaca!"

Ovako je Jelena Karleuša na društvenim mrežama objavila vest da je Apelacioni sud u Beogradu poništio presudu kojim se tuženoj pevačici nalaže da isplati novčanu nadoknadu tužilji.

Ceca je krajem 2012. godine Višem sudu u Beogradu tužila Jelenu Karleušu zbog otvorenog pisma u kojem vređa pevačicu, a Željka Ražnatovića Arkana nazvala kriminalcem koji je šamarao Minimaksa. Prvo suočenje JK je čak iskoristila i da "tvituje" iz sudnice.

Početkom sledeće godine zakazana su još dva ročišta, Svetlana Ražnatović je na ime naknade nematerijalne štete tražila da joj Karleuša isplati 11 miliona dinara, ali je ta svota bila daleko manja nakon presude - 200.000 dinara i troškovi suđenja (70.000).

Autor: mondo.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP