Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Muški izgovori za seks bez kondoma

Vichaya Kiatying-Angsulee/freedigitalphotos.net
Časopis „Journal of Sex Research” je objavio istraživanje po kome čak 80 odsto muškaraca pribegava ovim metodama kako bi imao seks bez kondoma. Ovo su neke standardne fraze kojima se jači pol služi kako bi ostvario svoj cilj.

Ne brini, zdrav sam

Žene odlično znaju da čak iako zdravstveni problem nije okom vidljim može da se manifestuje kao neka polno prenosiva bolest. Čak 40 odsto muškaraca pribegava ovoj fori, ali vi dobro znate da to nije najpametniji argument. Čak iako ste sigurni u zdravlje vašeg partnera postoji rizik i od nježeljene trudnoće.

Tako se seksi da ne mogu da se suzdržim. Uradimo to odmah!

Slatkorečivi muškarci će najpre pokušati sa ovom taktikom. Stručnjaci smatraju da je ovo najopasnija fora, jer u naletu strasti teže zdravorazumski rasuđujemo. Zato uvek pri ruci imajte kondom, a tri sekunde odlaganja neće prekinuti zanos strasti.

Bez kondoma uživam više

Ovaj odgovor apsolutno otpada jer je naučno dokazano da i žene i muškarci uživaju u seksu sa i bez kondoma. Ukoliko mu bar toliko toliko smeta i skraćuje zadovoljstvo, danas u ponudi imate razne vrste kondoma koji će i poboljšati užitak.

Možemo li to da uradimo bez kondoma?

Iskrenost u zdravijem seksualnom odnosu bez kondoma ne dolazi u obzir. Ne dozvolite da manipuliše sa vama, pa mu ni ta ljubaznost neće pomoći da imate intimne odnose bez zaštite.

Zar mi ne veruješ?

To uglavnom koriste muškarci u dugim vezama. Neki se muškarci čak i uvrede ukoliko ne pristanetem zato se ne obazirite na takve izgovore.

dnevno.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP