Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Horoskop otkriva mračne strane vaše ličnosti

Ilustracija: Mister GC/FreeDigitalPhotos.net
Bezgrešnih nema. Mnogi su, naprotiv, izdajce i tračare, drugi dosadnjakovići, treći arogantni narcisi, a ima još i onh koji su poročni do te mere da su i sami postali svesni svojih problema. Neprijatno? Hm, a tek kad pročitate sledeći tekst!

OVAN

Da, da, živite vi u ubeđenju da ste bezgrešni. Samo su vaši postupci ispravni. E pa nije tako! U stvari ste bolesno posesivni i uvek sa namerom da drugima uskratite slobodu, dok svoju tako sebično poštujete. Nema trunke nežnosti u vašem ophođenju. Vi u ostalom ne verujete u horoskop.

BIK

Vi ste dosadni do nesnosnih granica. Vaša upornost kada imate cilj ubija stihijski. Kad vas neko izbaci iz ravnoteže u stanju ste svojim rogovima da probijete čelik. Ti naleti besa su za ludnicu.

BLIZANCI

Izdajice i tračare, eto to ste vi. Život bi vam bio monoton i prazan bez intriga i speltki koje konstruišete. Na život gledate površno i obično tražite nekome da se "prilepite" da vodi brigu o vama jer niste sposobni za samostalnost.

RAK

Vi živite po principu "Trpeću, čekaću". Međutim, ne dao Bog onoj drugoj strani da dočeka tih vaših pet minuta, vi se pretvarate se u Lucifera – mučitelja i najstrašnijeg sadistu. Umete vi jako dobro da naplatite vaše prolivene suze.

LAV

Arogantan narcis. U principu ovome i ne bi imalo još šta da se doda osim da vas opišemo kako sate provodite pred svojim ogledalom, ili kako ste željni da vaša pojava bude primećena bilo gde. Patite od tog kompleksa više vrednosti, a smešni ste.

DEVICA

Vi ste bolesnik od čistoće i urednosti. Vama niko i ne dolazi u goste jer je odavno uočena ta opsesivno-kompulzivna crta vašeg karaktera. Kod vas je i ljubav proračun. A računar ima veće emocije od vas.

VAGA

Toliko ste lenji da ceo dan možete provesti u pidžami, lažući vaše sagovornike kako ste baš sad u nekoj "gužvi". I hoće li ikada vaša odluka o nečemu biti konačna.

ŠKORPIJA

Toliko ste destruktivni, da ako vam jedna karika u lancu ne valja u stanju ste čitav lanac da pokidate. Imate tu sjajnu osobinu da kad tonete, tonete do dna, prepuštajući se, ali povlačite i sve sa sobom. Vaše osvete su vaš životni prioritet.

STRELAC

Vi ste poročni do te mere da ste i sami postali svesni svojih problema, ali propovedate moral bez imalo srama. U emotivnom životu ste toliko nestabilni da ponekad niste sigurni pored koga se budite.

JARAC

Čist primer goniča robova. I najbliži se ponekad pitaju imate li vi emociju i da li je to neki vid zdravstvenog problema. Prodali biste i roditelje za uspeh u karijeri. Emocionalno ste potpuno nepismeni.

VODOLIJA

Volite da čeprkate po tuđem smeću. Sposobni ste da za sopstvene greške optužite druge, svaka čast na tome! Vas nije briga za druge, jer jelte, svet je stvoren samo zbog vas.

RIBE

To samosažaljenje neće pomoći okolini da vas prihvati. Vi niste sposobni za samostalan život jer ste najveća kukavica horoskopa. Ok, niste, samo prekinite više da cmizdrite. Ako vas je neko optužio da lažete, služite se proverenim metodama bežanja, to vam dobro ide.  


Srbija danas

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP