Prva izložba za - pse! (VIDEO)

Prva izložba za pse koja je nedavno otvorena u Londonu sastoji se od instalacija dizajniranih specijalno za čovekovog najboljeg prijatelja.

Foto: Screenshot


Autor Dominik Vilkoks osmislio ju je uz pomoć veterinara i stručnjaka za pse, a među brojnim rekvizitima nalazi se veliki bazen s lopticama, instalacija koja simulira vožnju automobilom i mlazevi vode koji izleću iz prskalica u obliku posude za hranu, mameći pse da pokušaju da ih uhvate.

“Izložbe savremene umetnosti oduvek su budile pažnju ljudi kao izvor inspiracijei fascinacije, ali nijedna do sada nije bila posvećena psima. Iako je ovo bio jedan od najtežih izazova sa kojima sam se suočio u svojoj karijeri, jedva čekam da vidim da li ću od radosnih repića dobiti odobrenje!”, rekao je Vilkoks.

Karte za izložbu koja će trajati samo tri dana rasprodate su davno pre njenog otvaranja, a ceo projekat deo je kampanje #PlayMore campaign organizacije More Than pet koja je pokrenuta sa ciljem da se vlasnici pasa i mačaka postaknu na to da se što više igraju sa svojim ljubimcima.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP