Samsung Galaxy J6 2018: Jeftin a dobar telefon

Samsung Galaxy J6 kombinuje Super AMOLED beskonačan ekran sa dodatnim karakteristikama poput čitača otiska prstiju, što ga čini praktičnijim i sa najviše stila u dosadašnjoj Galaxy J seriji.

Izvor: Promo / Samsung

Novi Galaxy J6 dolazi sa za ovu klasu neobičnim 5.6-inčnim Super AMOLED beskonačnim ekranom (Infinity Display), zaštitnim znakom Galaxy pametnih telefona, koji objedinjuje visok kvalitet slike i živopisne boje. Beskonačan ekran pruža iskustvo gledanja video-zapisa kao u bioskopu, dok bogate boje čine gledanje filmova i igranje igara upečatljivijim više nego ranije u ovoj kategoriji uređaja.

Kombinovan sa dužim ekranom, tanak metalan ram ovom telefonu daje elegantan izgled i ergonomski dizajn, što uređaj čini prijatnim za držanje u ruci.

Ovaj mobilni ima prednji blic u tri nivoa jačine, što će selfi slike učiniti još lepšim i zanimljivijim, jer ste u mogućnosti da eksperimentišete s prednjim svetlom.

Osmišljen kako bi bio na usluzi korisnicima, koji vode užurbane živote, Galaxy J6 omogućava otključavanje uređaja pomoću čitača otiska prsta bez prethodnog “buđenja“ uređaja, a za neprekidan rad tokom čitavog dana nudi bateriju kapaciteta 3.000 mAh. Pokreće ga snažan procesor od osam jezgara takta 1.6 GHz, čime omogućava izvršavanje zahtevnijih zadataka, kao što je prikazivanje video-zapisa visoke rezolucije. Za dodatnu fleksibilnost zadužena su tri gigabajta radne memorije, 32 gigabajta interne memorije, kao i ulaz za microSD karticu.

Prilagodljiva kamera uređaja Galaxy J6 korisnicima omogućuje snimanje savršene fotografije ili selfija bez obzira na to gde se nalaze ili šta rade. Uređaj ima zadnju i prednju kameru od 13MP i 8MP i integriše snažan selfi fokus u stvarnom vremenu. Takođe, tu je i prednji LED blic, što znači da korisnici mogu snimiti jasne i elegantne selfije danju ili noću, bez obzira na osvetljenje. Osim toga, korisnici mogu dodati i postojeće AR stikere, što će im omogućiti da na jedinstven način personalizuju fotografije i podele ih sa porodicom i prijateljima.

“Galaxy J6 se temelji na Samsung-ovom nasleđu displeja, sa fantastičnim Super AMOLED beskonačnim ekranom, koji pruža neverovatan doživljaj gledanja“, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga u kompaniji Samsung Electronics za Adrijatik regiju.

Novi Galaxy J6 biće dostupan u Srbiji u drugoj polovini juna, a kupci će moći da biraju između crne, zlatne ili boje lavande i verzije sa jednom ili dve SIM kartice. Cena telefona zvanično nije objavljena, ali se “napolju“ kreće oko 220 evra.

Samsung Galaxy J6 specifikacije:

- Ekran: Super AMOLED, 5.6 inča (14.25 centimetara), 18.5:9, HD+ / 720 x 1.480, 294 ppi
- Procesor: Exynos 7870 Octa, 1.6 GHz Cortex-A53, Mali-T830 MP1
- RAM: 3 GB
- Memorija: 32 GB, microSD do 256 GB
- Baterija: 3.000 mAh
- Zadnja kamera: 13 MPx, f/1.9, AF, Full HD video @ 30 fps, LCD blic, HDR, detekcija lica
- Selfi kamera: 8 MPx, f/1.9, Full HD video, blic
- Mere: 149 x 70 x 8.2 mm, 154 grama
- OS: Android 8.0 Oreo + Samsung Experience UI
- Dodatno: micro USB 2.0, skener otiska prsta, Bluetooth 4.2, FM radio, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot, 3.5 mm audio džek, aktivno potiskivanje buke, Dual SIM, 4G…

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP